Foietaj din aluat cu gem de caise

de Tabita _ in Dulciuri, 10 Mar 2013 | 8016 vizualizari

 

Un desert rapid si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • 50 g gem de caise (cateva linguri)
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj din aluat cu gem de caise:

Se scoate aluatul din frigider si se lasa la temperatura camerei minim 30 de minute. 

Se incinge cuptorul la 190°.

Se taie in patrate, se pune cate o lingurita de gem in fiecare patrat si se unesc colturile la mijloc.

Punem foietajul in tava tapetata cu hartie de copt si o introducem in cuptor pentru 15 minute, pana capata o culoare aurie.

Scoatem tava din cuptor si pudram cu zaharul pudra cat e  inca fierbinte.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate inlocui gemul de caise cu orice gem aveti prin casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj din aluat cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ochelari cu nuca si gem de prune