Foietaj Godina cu telemea si cascaval

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2016 | 7682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aluat foietaj
  • 300 gr cascaval Defamilie Delaco
  • 300 gr telemea sarata
  • 2 oua
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj Godina cu telemea si cascaval:

  • Intindem aluatul de foietaj cca 1 cm.
  • Taiem patrate de 4-5 cm.
  • Punem in mijloc telemea si cascaval.
  • "Inchidem" sub forma de triunghi, marginiile le apasam cu furculita.
  • Ungem cu ou batut si dam la cuptor 25-30 min la 180-200 gr.

TIPS-URI

1

Puteti pune orice umpluturi doriti...gem..ciuperci

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj Godina cu telemea si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Icre cu iaurt Godina