Foietaj in forma de bradut

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2016 | 5502 vizualizari

 

O reteta de aperitiv foarte la moda in acest moment. O vedem peste tot cel mai des cu pesto si parmezan
Iata varianta mea cu ton, ricotta si sos de rosii cu busuioc.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/12/foietaj-in-forma-de-bradut.html

 

INGREDIENTE

  • 3 aluaturi foietaj
  • 1 conserva de ton de 160 g
  • 125 g de ricotta
  • 100 g sos de rosii cu basilic
  • cascaval ras 100 g
  • sare, piper, boia de ardei
  • seminte de mac
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj in forma de bradut:

Scurgeti bine tonul.

Amestecati cu ajutorul unui robot sau la mana tonul, ricotta si sosul de rosii. Puneti sare, piper si boia de ardei. Incalziti cuptorul la 180°C.

Intindeti aluatul foietaj intr-un dreptunghi.

Puneti un strat de crema de ton si presarati deasupra cascaval ras..

Taiati aluatul in 12-13 benzi subtiri.

Pliati fiecare banda pe verticala astfel incat sa formati un bradut.

Puneti bradutii pe o tava acoperita de hartie de copt. Presarati seminte de mac peste ei.

Dati la cuptor pentru 15-20 de minute.

Pentru servire puteti infinge o scobitoare in fiecae bradut.

TIPS-URI

1

va vor iesi 36-40 de braduti

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj in forma de bradut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]