Foietaje cu somon

de cristina1985 in Somon, 16 Ian 2018 | 2980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cam 50-100 g mozzarella
  • 100 g telemea (sau mai putina)
  • 450 g aluat foietaj
  • 1 ou
  • 300 g somon
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaje cu somon:

Telemeaua se rade fin, iar mozzarella pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pastreaza in frigider, pana este gata pestele. Aluatul se decongeleaza.

Pestele se fierbe in apa, intr-o tigaie sau se prajeste (eu am facut mai dietetic, pentru ca aluatul este deja gras). Se pune sare si se tine la foc mic, cam 15-20 minute, depinde de aragaz. Se taie cu cutitul, in bucati mai mici. Aveti grija sa scoateti oasele.

Se taie aluatul in 6 bucati, se asaza telemeaua rasa, bucati de somon, mozzarella si se indoaie pe jumatate. Se preseaza marginile cu furculita si se ung cu ou. Se coc in cuptorul preincalzit, la temperatura de 200 grade Celsius, pana sunt gata (cam 20 minute). Au iesit 6 bucati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaje cu somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon in sos de marar