Fornetti cu gogosari

de mariaana in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2011 | 8932 vizualizari

 

Bune bune

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • 1 gogosar
  • felii de branza (eu a folosit din aceea pentru sandwich-uri)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fornetti cu gogosari:

Se taie aluatul in patratele si se pune branza deasupra. Gogosarul l-am dat pe razatoare si am umplut foile. Le-am impachetat in diferite modele si le-am pus la cuptor.

TIPS-URI

1

bune atat calde cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Fornetti cu gogosari" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]