Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2010 | 6122 vizualizari

 

Un aperitiv gustos care se poate servi cald sau rece...
Se poate duce si la pachet, la scoala sau la servici.

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt
  • 1 franzeluta
  • 300 g cascaval
  • 200 g muschi tiganesc sau sunculita
  • 150 g ciuperci
  • usturoi
  • busuioc
  • 4 oua
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci:

Se incalzeste cuptorul.

O tava de chec se unge cu unt.

Franzela se taie felii dar nu pana jos, apoi se aseaza in tava.Cascavalul si muschiuletul se taie felii subtiri si se introduc intre feliile de paine.Ciupercile, usturoiul si busuiocul se taie marunt si se amesteca intr-un castron cu ouale batute si cu smantana.Se sareaza si pipereaza si se toarna peste paine.Tava se introduce la cuptor si se lasa pina cand se coc ouale...

Se taie felii si se serveste ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

COMENTARII (15)

nadina73 1

10.09.2010, 01:27

super buna ideie deci pap de la tine

Corinuta 1

10.09.2010, 10:44

foarte buna idee!

Teo 1

10.09.2010, 22:44

imi place ideea !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec