Friganele

de asubana in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2011 | 4480 vizualizari

 

Pentru decor: 2 oua fierte,1 castravete proaspat ,ceapa rosie, rosie,cascaval ras,(se decaoreaza dupa imaginea de mai sus). Sos de rosii ,mustar, dulce sau picant.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piine,
  • 2 oua,
  • 2 cani de lapte dulce sau batut,
  •  50 gr unt sau ulei,
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

 Se pune intr-un castron laptele si in alt castron se pun ouale batute cu sare si piper.

Feliile de piine se inmoaie in lapte, se dau prin oul batut si se pun intr-o tigaie cu untul la prajit, pina se rumenesc.

Se servesc la mazare sau ca aperitiv.


Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din aluat fraged cu sunca si legume