Frigarui cu miez de lapte, capsuni si pere

de Dedicut in Dulciuri, 28 Apr 2013 | 2973 vizualizari

 

Frigaruile cu fructe si miez de lapte reprezinta un desert gustos si energizant foarte rapid si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • miez de lapte natur Delaco
  • 10 capsuni
  • 1 para mare
  • zeama de lamaie
  • zahar brun
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu miez de lapte, capsuni si pere:

Se spala fructele, se lasa sa se scurga de apa. La para se indeparteaza casa semintelor , se taie in bucati si se stropeste cu suc de lamaie sa nu se oxideze. Capsunilor li se taie codita si varful. Miezul de lapte se taie rondele si se imparte in sfert.  Se aseaza pe betele de frigarui fructele si miezul de lapte, alternand  pere, capsuni, si miez de lapte si daca se doreste se presara cu zahar brun.

Se servesc imediat. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu miez de lapte, capsuni si pere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (7)

adry88 1

29.04.2013, 10:27

delicios

Dedicut 1

29.04.2013, 15:32

Teo, nu stiu unde sa le incadrez....la ducliuri sunt doar prajituri, torturi, gem si sirop.....daca ma ajuti le mut cu placere, nu stiu la ce categorie sa le includ.

gaby_duceag 1

29.04.2013, 15:34

hai ca ti le mut eu la dulciuri.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort "Delaco" la ghiveci