Frigarui de pui

de DanaModog in Pui, 2 Ian 2015 | 3897 vizualizari

 

Ador vara cand merg cu prietenii la gratar sau cand vin ei la mine. Defapt ador sa prepar preparate pentru gratar. Imi place sa fiu in natura, sa nu fie zgomot de masini, sa mananc sub cerul liber si cel mai mult ador acea savoare oferita de fum. Cei drept pe acestea le-am facut pe gratarul electric dar au avut aproape acelasi gust.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipt de pui
  • 1 gogosar mare
  • 7-8 cepe mici
  • 200 g ciuperci champignon
  • 5-6-7 bete de frigarui (depinde de marime)
  • 100 m ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita de boia
  • jumatate de lingurita praf de rosmarin
  • rdei iute macinat (eu folosesc mult)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui:

Taiem pieptul pe pui cubulete de 2 cm, taiem ceapa in jumate si gogosarul tot cubulete de 2 cm. Spalam ciupercutele si nu le curatam de piele. Multa lume le curata dar nu trebuie mai ales daca sunt proaspete. Si le infigem pe frigare. Eu am o ordine fixa, trebuie sa existe o bucata de carne intre ceapa si gogosar. 

Eu prepar un fel de sos din ulei, sare, piper, boia, praf de rosmarin si ardei macinat cu care ung frigaruiele si le las la marinat cel putin 2 ore la rece.

Se pun pe gratar si se servesc calde.

TIPS-URI

1

Se pot face si fara ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu piept de pui