Frigarui de pui cu chorizo

de xana in Pui, 13 Mar 2018 | 3207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fara piele si oase
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 varf de lingurita chimion praf
  • 1 varf de lingurita cimbru uscat
  • 1/2 de lingurita usturoi granulat
  • ½ lingurita ceapa praf
  • 1 chorizo
  • 1 ardel rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • In plus: betisoare pentru frigarui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu chorizo:

Taiem carnea in cuburi potrivit de mari si adaugam sosul de soia, chimionul, cimbrul, ceapa, usturoiul, sare, piper si uleiul de masline, amestecam bine si il dam la frigider pentru 2 ore.
Betisoarele pentru frigarui se pun la inmuiat in apa pentru 30 de minute.
Ardeii se taie in patratele la marimea bucatilor de pui, ceapa felii late, iar chorizo in felii.
Punem carnea pe betisoare, alternand cu chorizo, ardei si ceapa si le asezam pe tigaia grill incinsa in prealabil.
Le intoarcem timp de 10 minute pe toate partile sa se rumeneasca, apoi dam tigaia la cuptorul preincalzit la 200ºC pentru inca 5 minute.
Se servesc calde alaturi de orez simplu si/sau salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in lapte de cocos si curry