Frigarui de pui cu legume si mozzarella

de amalia01 in Pui, 23 Ian 2013 | 3736 vizualizari

 

O reteta de Firgarui de pui delicioasa, reteta preparata alaturi de garnitura de legume. Ceva bun si sanatos,de pacalit micii mofturosi!

 

INGREDIENTE

  • - 250 g piept de pui
  • - 7 morcovi potriviti;
  • - 200 g broccoli
  • - 150 g branza mozzarella;
  • - 50 g unt;
  • - condimente,dupa preferinta;
  • - 100 ml iaurt dietetic;
  • - 2-3 frunze de menta verde ;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu legume si mozzarella:

-          pieptul de pui se curate de piele, se spala si se fierbe 20 de minute in apa cu sare,impreuna cu morcovii si broccoli;

-          dupa ce s-a fiert ,pieptul si morcovii se taie cuburi de cca 1,5-2,00 cm, iar broccoli se desface buchetele  si se pun in tigaia wok impreuna cu 150 ml de apa,fierbandu-se inabusit inca 20 de minute;

-          cand sunt fierte se condimenteza si se lasa sun capac,stingand focul;

-          intre timp, se pregatesc frigaruile din bambus;

-          iaurtul se amesteca cu frunzele de menta tocate marunt;

-          insiri pe frigarui bucati de piept, morcovii (intregi sau taiati,cum preferi), buchetele de broccoli si cubulete de mozzarella ,alternativ;

-          frigaruile se aseaza intr-un vas termorezistent , se presara peste ele feliute de unt si se dau la cuptor (incalzit in prealabil) 5-10 minute, pana cand se topeste untul si se inmoaie putin branza;

-          se servesc imediat cu sosul de iaurt si menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu legume si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci, smantana si vin alb