Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Porc, 5 Oct 2010 | 6866 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: frigarui, pulpa de porc, retete Porc
-carnea taiata cubulete se unge cu ulei si usturoi pisat,sare si piper si se da la rece
-ardeiul si ceapa se taie cubulete
-se incepe insirarea lor pe bete de frigarui
-se coc pe gratarul bine incins
de Panacris 9
de Ancutsa 6
de Retete cu Margareta Cismasiu 1
de nico15 1
mihaelar63 1
harnica fata ai gatit de toate
adriana_bobu 1
sunt preferatele mele!
Rocsi 1
ce bine si apetisant arata..te atrag numai cu privirea
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:46
ieri la 15:27
ieri la 09:33
pe 25.11 la 10:37
pe 24.11 la 20:44
10 comentarii
4 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
Bucataras
MotanLaOale
Panacris
Cris2711 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatariamea 1
anca36 1
alexandra_marcu 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!