Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Porc, 5 Oct 2010 | 7026 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: frigarui, pulpa de porc, retete Porc
-carnea taiata cubulete se unge cu ulei si usturoi pisat,sare si piper si se da la rece
-ardeiul si ceapa se taie cubulete
-se incepe insirarea lor pe bete de frigarui
-se coc pe gratarul bine incins
de Panacris 9
de Ancutsa 6
de Constelatialeu 9
de Valclaudia 9
mihaelar63 1
harnica fata ai gatit de toate
adriana_bobu 1
sunt preferatele mele!
Rocsi 1
ce bine si apetisant arata..te atrag numai cu privirea
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 22:32
la 22:01
ieri la 16:22
ieri la 15:50
ieri la 14:07
3 comentarii
3 voturi
vasimur
ellytheutzu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!