Frigarui reci

de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2012 | 12607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftelute avem nevoie de:
  • 500 gr carne tocata amestec
  • 1 cartof mare crudo ceapa mare
  • 2-3 catei de usturoi
  • careva fire de marar
  • 1 ou
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
  • faina
  • mai avem nevoie de:
  • rosii cherry
  • branza telemea de bivolita
  • bete pentru frigarui
  • un praf de cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui reci:

Amestecam carnea tocata cu oul,ceapa taiata marunt,cartoful dat pe razatoarea cu gauri mici si stors de zeama,usturoiul tocat marunt,sare si piper dupa gust si putin marar.Formam cu mana umeda bilute de carne pe care le tavalim prin faina si le prajim in ulei.

Luam cate o chifteluta rece si o bagam pe bat de frigarui,cu branza si rosii.Peste branza presaram un praf de cimbru

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui reci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]