Frigărui speciale a la Anişoara

de anisoara in Mancaruri cu carne, 27 Apr 2009 | 7195 vizualizari

 

Frigarui cu garnitura varza rosie, morcov si kiwi … immm … de la Anisoaraa.

 

INGREDIENTE

  • piept de gaina
  • carne de porc / pui
  • kaizer
  • sare
  • piper
  • varza rosie
  • morcovi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigărui speciale a la Anişoara:

Frigaruile se prepara din piept de gaina cu carne de porc in straturi cu grasime , proaspata sau afumata ( kaizer). Cantitatea de carne la dorinta 2:1

Pieptul de gaina se pune la marinat cu putina sare, piper negru , putina maioneza si suc de lamie. Se lasa la marinat timp de 30 minute. Carnea de porc o taiem in fisii lungi.

Pieptul de gaina se taie in fileuri , se pune intre 2 películe de bucatarie si se bate usurel cu ciocanul pina se mareste in latime.. Se pune peste fiecare fileu de gaina cite un fileu de carne de porc si se infasoara impreuna. Ruloul pregatita se taie in doua si se infige pe betisoarele pentru frigarui ,. Asa se procedeaza cu toate rulourile .Se pregatesc toate frigaruile si se coc timp de 7-12 minute la gratarul.

Se servesc la masa cu salata de varze rosie si murata, morcov marinat si kiwi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigărui speciale a la Anişoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]