Friptura aromata de pui

de Toamna07 in Pui, 3 Oct 2012 | 4603 vizualizari

 

Va invit sa preparati o reteta cu pulpe de pui fragede si aromate .

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 100 ml ulei de masline
  • 3 linguri de mustar cu hrean
  • cimbru
  • boia de ardei iute afumata
  • 1 lingurita cu mirodenia de la Fuchs( de obicei nu folosesc dar acum nu m-am putut abtine) :(
  • sare si piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura aromata de pui:

Cum procedam:

Spalam carnea,o ungem bine cu mustar si o lasam la rece timp de 2 ore. O asezam apoi intr-o tava,turnam uleiul si vinul,presaram condimentele dupa gust si dam totul la cuptor pentru 40-45 de minute.

Dupa ce carnea s-a rumenit frumos,scoatem bucatile pe un platou si servim alaturi de un pahar cu vin alb

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura aromata de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

adry88 1

04.10.2012, 10:43

cat de bine arata!

Toamna07 1

04.10.2012, 17:05

Multumiri !

RuxyRux 1

06.10.2012, 12:44

Mustar cu hrean? Mmmmm ce deliciu culinar! Un rasfat bineee rumenit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de pasare in sos de smantana