Friptura de carne de porc cu cartofi

de gaby_gabytza in Porc, 17 Aug 2011 | 4660 vizualizari

 

Friptura de carne de porc cu cartofi

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • jumatate kg cartofi
  • usturoi
  • 200 ml ulei
  • condimente
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de carne de porc cu cartofi:

Preparare friptura de carne de porc cu cartofi

Luam carnea o curatam, o spalam, o punem in oala si o lasam sa fiarba un clocot.Intre  timp curatam cartofii, ii spalam si ii taiem bucati mari. Luam carnea si o taiem bucati mari, dar mai subtiri si le punem in tava. Adaugam si cartofii in tava pe langa carne. Deasupra punem uleiul, usturoiul curatat si taiat feliute, condimentele si foile de dafin. Adaugam apa cat sa cuprinda cartofii si dam la cuptor. Scoatem de la cuptor cand vedem ca s-a rumenit carnea si cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de carne de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Lau 1

18.08.2011, 11:01

bunn

divainbucatarie 1

18.08.2011, 20:27

sirena1 1

19.08.2011, 20:48

asta incerc sa gatesc acum si sper sa imi iasa ca sunt un pic neindemanatica la bucatarie....mereu caut retete cat mai detaliate reteta asta pare simpla ca am mai gatit ceva asemanator doar ca mi-au iesit cartofii crocanti..de data asta sper sa iasa bine. Pofta Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi