Friptura de iepure la cuptor

de Lau in Iepure, 26 Mar 2018 | 5762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpele de la 2 iepuri
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina telina
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 borcan 400 g ardei in sos
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia de ardei iute
  • 4 catei usturoi
  • ulei de masline
  • 200 ml vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure la cuptor:

Intr-un bol amestecam uleiul cu condimente dupa gust, adaugam carnea, vinul, acoperim si lasam cateva ore la rece.

Curatam legumele, le taiam cubulete. Le asezam in tava unsa cu ulei, adaugam deasupra carnea, ardeii in sos, 1 cana de apa, acoperim cu folie alimentara si dam la cuptorul incalzit pentru o ora si jumatate.

Dupa 1 ora indepartam folia si lasam carnea sa se rumeneasca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]