Friptura de miel

de marinicayou10 in Oaie, 8 Apr 2012 | 4823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pulpa de miel(fata-spate)
  • 1-2 legatura de ceapa verde
  • 1-2 legatura de usturoi verde
  • 1 cana mare de vin de preferat rosu ..eu am avut mai roze
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • 1 cana de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Se spala bine carnea. Se unge o tava cu ulei. Se pune carnea,se condimenteaza si sareaza,se toaca ceapa si usturoiul,se adauga in tava impreuna cu apa si vinul.Se da la cuptor la for mediu spre tare dar nu prea tare si se lasa pana scade din zeama si se rumeneste bine.Dupa jumatate de ora intoarceti pulpa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel