Friptura de miel la cuptor

de roxanabucataras in Oaie, 14 Apr 2012 | 5239 vizualizari

 

O reteta de Friptura de miel preparata simplu, cu drag si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • coasta si pulpa de miel
  • ulei
  • 2 catei de usturoi
  • piper boabe
  • piper alb
  • foi de dafin
  • rozmarin
  • busuioc
  • sare
  • 2 cani de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel la cuptor:

Carnea de miel o portionez, curat de grasime si spal foarte  bine. Intr-o tava de iena pun putin ulei, asez carnea de miel, pe carne pun ambele soiuri de piper, putina sare, foi de dafin, rozmarin, busuioc pun doar putin ca-i foarte aromat. Adaug 2 cani de apa, acopar tava si o bag la cuptor la foc mediu. Dupa jumatate de ora - 40 min intorc carnea pe partea cealalta si o bag la cuptor de data aceasta fara capac pentru a se rumeni bine. O mai las pentru inca jumatate de ora.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

 carnea de miel este indicat a se tine in apa rece citeva ore inainte de preparare

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]