Friptura de porc

de twilight7 in Porc, 27 Oct 2012 | 5008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carrne de porc
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Se ia carnea si se spala sub jet de apa rece. Se usuca cu ajutorul unui servet de hirtie. Se presara sare si piper sau condimente dupa preferinte.

Intr-o tigaie punem putin ulei si cind acesta e incins punem carnea si o lasam sa se rumeneasca pe ambele parti, apoi dam focul la moderat si adaugam apa cit sa acopere carnea. Lasam circa 1 ora si adaugam putina apa pe parcurs daca e necesar.

Cind apa a scazut lasam carnea sa se prajeasca inca putin in ulei apoi o scoatem si o servim cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.

ULTIMELE COMENTARII

Dreefterx

Salutare. Pentru mine https://ruleta77romaina.com/ oferă cea mai bună experiență de ruletă în România. Totul este clar, stabil și bine organizat, iar jocul e relaxant. Mesele live și opțiunile variate fac totul foarte atractiv. Îți recomand să testezi singur și să decizi dacă îți place.

Reteta de tocanita de ficatei de pui cu ceapa si sos de rosii

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]