Friptura de porc

de Rahela Velicu in Porc, 9 Mar 2017 | 2341 vizualizari

 

Daca este cu carne, orice mancare este gustoasa :))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • 4-5 linguri pasta de tomate
  • 1 cana de apa
  • 1 lingura Maggi secretul gustului
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Mai intai, taiem carnea si o punem in tava. Usturoiul il taiem marunt.

Amestecam pasta de tomate cu usturoiul, apa, sare, piper si condimente dupa gust.  Adaugam sosul peste carne si dam la cuptor la 200 de grade C, pentru 1 ora.

Din cand in cand, mai adaugam apa si intoarcem carnea. La final, presaram oregano uscat deasupra.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate adauga verdeata proaspata deasupra.

2

Este foarte gustoasa cu paine calda de casa :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

ieri la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

ieri la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

ieri la 17:03

Negresă cu ciocolată și mascarpone - Irezistibil de gustoasă

ieri la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii