Friptura de porc cu bere

de claudiaO in Porc, 2 Dec 2019 | 9280 vizualizari

 

Pentru ziua nationala am pregatit aceasta minunata friptura care se topeste in gura de frageda ce este.

 

INGREDIENTE

  • 6 buc ceafa de porc cu os
  • 6 buc pupla de porc
  • 500 ml bere
  • 1 plic condimente de gratar Deli'kat
  • sare, piper, cimbru
  • 1 capatana de usturoi potrivita
  • 1 lingura ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3-4 catei de usturoi feliati subtire
  • sos barbeque 2 linguri
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu bere:

Carnea o spalam si o zvantam. Curatam usturoiul si il razuim. Adaugam sare cam o lingurita, condimentele de gratar, piper juma de lingurtia si cimbru tot asa.Punem uleiul si frecam cu o lingura, apoi adaugam si sosul baerbeque si berea si amestecam sa se omogenizeze.

Luam bucatile de caren si le trecem pe rand prin marinada apoi le asezam cuminti in tava. Turnam toata masinada peste carne, acoperim cu folie si dam la cuptor. Dupa vreo ora indepartam folia, intoarcem carena si o dam din nou la cuptor. Peste iar vreo ora mai intoarcem odata, si lasm sa se rumeneasca usor. La final adaugam feliutele de usturoi si patrunjelul si mai lasam 5 minute in cuptor.

Servim cu pofta.

Noi am servit cu cartofi taranesti si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]