Friptura de porc cu usturoi verde

de Bunica in Porc, 20 Mar 2016 | 6072 vizualizari

 

O  bunătate de friptură!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăți ceafă de porc+1 coastă
  • 1 legătură usturoi verde
  • 200 g. suc de roșii
  • sare
  • piper
  • 200 ml vin roșu
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu usturoi verde:

Spală carnea,sterge-o cu șervețele absorbante.

Sărează, piperază și pune-o într-o tavă de yena.

Adaugă usturoiul spălat, curățat și tăiat mărunt.

La sfârșit pune sucul de roșii  și vinul.

Dă tava la cuptorul încins la 170 grade pentru 40-45 minute.

Servește cu ganitura dorită și salată.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (21)

Tabita _ 1

21.03.2016, 00:25

Rahela Velicu 1

21.03.2016, 15:41

foarte gustoasa!

mihaelar63 1

02.04.2016, 22:32

Trebuie sa incerc si eu cu vin rosu . Nu am mai pus la friptura de porc , vin .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]