Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti

de Sidy in Porc, 18 Feb 2011 | 8894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc
  • 1 punga magica Knorr
  • 700 g cartofi
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei masline
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti:

Carnea de porc se introduce in Punga magica si se condimenteaza cu continutul aflat in punga. Se inchide punga cu dispozitivul atasat si se pune in tava peste cartofii preparati astfel :
-se curata cartofii si se taie in opt.Ceapa se toaca marunt si se inabusa in putin ulei. Cand este gata se adauga cartofii si verdeata tocata. Se condimenteaza si dupa 2-3 minute se pun intr-un vas termorezistent impreuna cu o canita cu apa.
Punga magica se gaureste cu o scobitoare in vreo 5 locuri.
Se introduce vasul cu carnea si cartofii in cuptorul dinainte incalzit la 180 grade si se lasa la rumenit aproximativ o ora.
Friptura se serveste cu cartofii brutaresti alaturi si cu muraturi.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc invelit in bacon