Friptura de porc inabusita

de Lau in Porc, 18 Ian 2021 | 3402 vizualizari

 

"retete festive de iarna"

 

INGREDIENTE

  • 1,5 pulpa de porc
  • 4 cepe
  • 8 catei usturoi
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • usturoi granule
  • cimbru
  • 50 ml vin rosu
  • 300 ml apa calduta
  • 2 linguri untura
  • 2 crengute menta
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc inabusita:

Intr-un bol amestecam condimentele cu vinul, crestam carnea de porc si condimentam cu amestecul de condimente.

Intr-o oala am adaugat morocovul curatat,spalat si taiat felii,ardeiul tocat marunt,adaugam carnea,apa,ceapa taiata in 4,untura,menta si acoperim cu un capac.

Eu am facut deasupra la plita(soba)3 ore,iar in ultimele 30 min am copt fara capac.

Putem sa facem la cuptor la 180 g cca 2 ore,trebuie verificat nivelul de lichid si completat daca este nevoie,in ultimele 30 min o lasam fara capac pentru a se rumeni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc inabusita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc umpluta