Friptura de porc la cuptor

de marinicayou10 in Porc, 17 Apr 2012 | 6044 vizualizari

 

Hristos A Inviat !

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carne de porc,poate fi pulpa,spata,fleica,muschi
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • busuioc
  • ulei
  • 2 cani vin alb
  • 4-5 cani apa
  • 3-4 linguri smantana grasa
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Spalam carnea si o asezam in tava unsa cu ulei.Punem sare si piper pe ambele parti,iar deasupra oregano,cimbru si busuioc.Cu un cutit cu varf ascutit ,facem cateva gauri unde vom baga bucati de usturoi.

In tava punem 2 cani de vin si 2 de apa si dam la cuptor la foc mediu la inceput,iar pe la sfarsit dam focul mai tare sa se rumeneasca frumos deasupra.Cand mai scade din zeama,mai adaugam cate o cana de apa. Cand fripturica este gata,o scoatem din tava,iar cu sosul ramas,il amestecam cu smantana grasa.Servim friptura cu acest sos foarte bun :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]