Friptura de porc la cuptor

de marieta in Porc, 2 Iul 2010 | 16729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carne de porc (pulpa,muschi)
  • un pahar de ulei ,
  • 2 pahare de vin rosu,
  • o capatana de usturoi,
  • cimbru maruntit,
  • 3 foi de dafin,
  • o jumatate de lingurita piper macinat proaspat,
  • o lingura de sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Se taie carnea in bucati potrivite, se curata usturoiul si se piseaza apoi se amesteca cu toate ingredientele intr-un vas incapator.  Trebuie ca marinata sa acopere carnea. Se acopera cu o folie de plastic si se da la frigider pentru 12 ore. Se pune carnea cu tot cu marinata intr-un vas roman(care a stat o oara inainte in apa)si se da la cuptor pentru 2 ore pana se rumeneste frumos!

Se serveste cu piure de cartofi si salata sau cu mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori