Friptura de porc la cuptor cu vin si busuioc

de Bucataras Monica in Porc, 14 Feb 2016 | 4413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6,7 ciupercute
  • 2,3 ardei gras rosu
  • 5 cartofi mari
  • 3,4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • muschi de porc
  • busuioc
  • 1 pahar vin rosu
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor cu vin si busuioc:

Se spala carnea,se feliaza(dupa preferinta),se unge cu ulei si se aseaza in tava,cartofii,ardeii si ciupercutele se toaca cubulete si se aseaza printre bucatelele de carne. Usturoiul se taie feliute si se presara peste acestea impreuna cu busuiocul tocat marunt.

Se lasa la cuptor circa 40 minute dupa care se adauga vinul si se mai lasa inca 15/20 de minute. Depinde de cuptor si de temperatura acestuia.

Se pot servi cu mamaliguta calda si cu un delicios mujdei de usturoi. Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor cu vin si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]