Friptura de pui cu jambon si cartofi la cuptor

de Alexandra Burz in Pui, 17 Feb 2014 | 3663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 ciocanele de pui
  • 400 gr cartofi
  • 100 gr jambon
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin proaspat
  • 250 ml vin alb
  • 100 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu jambon si cartofi la cuptor:

Spalam si curatam bine carnea.

Curatam si spalam bine cartofii dupa care ii taiem in patru.

O tava de yena o ungem cu putin ulei sau untura de porc, adaugam cartofii, si condimentam.

Adaugam deasupra carnea de pui, condimentam, adaugam feliute de usturoi.

Aranjam frumos deasupra jambonul, adaugam vinul si rozmarinul.

Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 30 minute.

Cand au trecut cele 30 minute inlaturam folia si mai lasam la cuptor aproximativ 20-25 minute sa se rumeneasca.

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

rozmarinul poate fi inlocuit cu cimbru

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu jambon si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu lămâie şi usturoi la cuptor