Friptura de pui la cuptor

de Rahela Velicu in Pui, 21 Apr 2017 | 3826 vizualizari

 

O friptura gustoasa, o alternativa a puiului prajit in ulei, mult mai sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 pulpe de pui
  • ardei boia dulce
  • piper
  • sare
  • usturoi praf sau usturoi pisat
  • 1 iaurt grecesc
  • 1 capatana de usturoi
  • 2-3 fire leustean verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la cuptor:

Mai intai, taiem pulpele in doua, desfacem copanelul de semipulpa. Punem carnea de pui in tava, o condimentam cu sare, piper, ardei boia dulce si praf de usturoi (il putem inlocui cu usturoi pisat) si dam la cuptor asa uscata, fara sa adaugam ulei sau apa. Intoarcem, din cand in cand, carnea sa se rumeneasca uniform.

Pisam usturoiul, il amestecam cu leusteanul tocat si cu iaurtul.

Servim pulpele cu sos de usturoi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem lasa si intregi pulpele, dupa preferinta.

2

Nu adaugam ulei, apa sau alte lichide in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paprikas de pui ca la mine acasa!