Friptura de vacuta

de mihaelar63 in Vita, 17 Mai 2014 | 5230 vizualizari

 

Imi plac fripturile la cuptor .Se pune totul in tava si nu mai iti bati capul cu ea . Din cand in cand ,, pandesti'' sa nu se coaca prea tare . Este sezonul inca potrivit pentru preparare la cuptor , daca vine vara ,, adio '' !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vacuta
  • 2 morcovi
  • 1 foaie dafin
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 lingurita oregano uscat maruntit
  • 1 lingurita praf ghimbir
  • 1/2 lingurita praf nucsoara
  • 100 ml vin
  • 100 ml ulei masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vacuta:

Carnea de vacuta se feliaza si se pune intr-o tava teflonata .

Morcovii si usturoiul,se curata,se spala,se feliaza si se aseaza deasupra carnii.

Se  adauga foaia de dafin , condimentele , vinul, uleiul  si sarea .

Se da tava la cuptor o ora pana carnea este patrunsa si usor rumenita .

Serviti cu garnitura preferata , orez, cartofi , cus-cus sau salata de cruditati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MOKUSKA 1

17.05.2014, 19:17

foarte bun!!

Rocsi 1

17.05.2014, 22:26

Mmm ce bine arata

mirela0911 1

18.05.2014, 12:57

Cum arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Burger de vita