Friptura de vita

de Lau in Vita, 27 Noi 2019 | 3673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 capatana usturoi
  • 4 rosii
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 2 frunze de telina
  • sare
  • piper
  • condimente pentru paella
  • boia de ardei dulce
  • 1 ardei iute
  • 1 kg pulpa de vita
  • 300 g orez
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita:

Spalam si curatam legumele.

Intr-o oala adaugam ulei, condimente dupa gust, rosiile, ceapa taiata in 4, morcovul taiat felii, usturoiul, ardeii taiati felii, carnea taiata felii, apa cat sa acopere si punem la fiert.

Spumam de cate ori este nevoie.

Lasam sa fiarba pana ce intra usor furculita, cand este aproape gata, adaugam ardeiul iute.

Scoatem carnea pe un platou acoperit, frunza de telina si adaugam orezul, lasam sa fiarba pana ce este gata orezul.

Eu am prajit-o putin in untura pentru un plus de gust:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]