Friptura de vita

de Lau in Vita, 27 Noi 2019 | 3096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 capatana usturoi
  • 4 rosii
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 2 frunze de telina
  • sare
  • piper
  • condimente pentru paella
  • boia de ardei dulce
  • 1 ardei iute
  • 1 kg pulpa de vita
  • 300 g orez
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita:

Spalam si curatam legumele.

Intr-o oala adaugam ulei, condimente dupa gust, rosiile, ceapa taiata in 4, morcovul taiat felii, usturoiul, ardeii taiati felii, carnea taiata felii, apa cat sa acopere si punem la fiert.

Spumam de cate ori este nevoie.

Lasam sa fiarba pana ce intra usor furculita, cand este aproape gata, adaugam ardeiul iute.

Scoatem carnea pe un platou acoperit, frunza de telina si adaugam orezul, lasam sa fiarba pana ce este gata orezul.

Eu am prajit-o putin in untura pentru un plus de gust:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita si fantana de cartofi umpluta cu ciuperci de padure