Friptura de vitel

de MotanLaOale in Vita, 26 Mai 2018 | 4414 vizualizari

 

Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa vitel
  • 1 ceapa
  • 400 g rosii tocate in bulion
  • 50 ml ulei
  • cimbru
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel:

Carnea se curata de pielite si se spala bine.

Se pune la fiert cu o ceapa si sare in apa rece.

Dupa 30 minute se scoate, se arunca ceapa si se pastreaza apa.

Se feliaza in bucati groase de 2 cm.

Se pune uleiul intr-o cratita si bucatile de carne.

Se presara sare, piper, boia si cimbru.

Se pun rosiile si putina apa in care a fiert carnea.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 45-50 minute pana se ingroasa sosul si carnea este facuta.

Se mananca cu piure de cartofi si salata verde.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel cu sos de mustar