Friptura de vitel

de MotanLaOale in Vita, 26 Mai 2018 | 4181 vizualizari

 

Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa vitel
  • 1 ceapa
  • 400 g rosii tocate in bulion
  • 50 ml ulei
  • cimbru
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel:

Carnea se curata de pielite si se spala bine.

Se pune la fiert cu o ceapa si sare in apa rece.

Dupa 30 minute se scoate, se arunca ceapa si se pastreaza apa.

Se feliaza in bucati groase de 2 cm.

Se pune uleiul intr-o cratita si bucatile de carne.

Se presara sare, piper, boia si cimbru.

Se pun rosiile si putina apa in care a fiert carnea.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 45-50 minute pana se ingroasa sosul si carnea este facuta.

Se mananca cu piure de cartofi si salata verde.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de vita