Friptura de vitel cu legume

de Rahela Velicu in Vita, 20 Aug 2021 | 3603 vizualizari

 

"Retete de suflet"

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de vitel
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa mare
  • 200 g masline fara samburi
  • sare
  • ardei boia dulce
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel cu legume:

 

Mai intai taiem cubulete carnea de vitel si o prajim in ulei incins.

Scoatem carnea prajita din ulei, mai scurgem si din ulei o parte astfel incat sa ramana foarte putin pe fundul tigaii. Adaugam ceapa tocata julien si ciupercile curatate si feliate. Le lasam pana cand incep sa se rumeneasca.

Adaugam peste ciuperci si carnea prajita, adaugam o cana de apa si acoperim tigaia. Lasam la fiert 30 de minute.

 Adaugam ardeiul capia taiat julienne, sare si ardei boia dulce. Acoperim si mai lasam inca 20 e minute la fiert. Mai adaugam o cana de apa daca este nevoie.

Inainte cu 5 minute sa stingem focul fripturii, adaugam maslinele si patrunjelul verde tocat marunt. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]