Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori

de sandytza in Porc, 5 Iun 2009 | 17792 vizualizari

 

Usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc afumat
  • 300 gr carnaciori afumati
  • 2 linguri untura de porc
  • 1 ceapa
 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori:

Se pune untura la topit

Se adauga ceapa taiata marunt

Se lasa un pic la prajit fara sa prinda culoare , dupa care se adauga muschiul taiat felii si carnaciorii

Se pune capacul, se lasa asa 2-3 minute , dupa care se adauga apa pana se acopera carnea.

Se lasa la fiert pana cand carnea este bine fiarta si apa a scazut mai bine de jumatate. Se serveste cu garnitura de cus cus sau cartofi piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]