Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 1 Ian 2014 | 7300 vizualizari

 

Nu putea sa lipseasca o asa fripturision de pe masa de Revelion....Porcarii cat cuprinde,afumate si proaspete,unite in sfanta tava de la cuptor.....

 

INGREDIENTE

  • coasta de porc afumata
  • muschi de porc afumat
  • carnati de porc afumati
  • ceafa de porc proaspata
  • pulpa de porc proaspata
  • cantitatile sunt variabile,in functie de cati se aseaza la masa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete:

Portionam carnatii,coastele,ceafa,muschiul si pulpa.Le asezam in tava alternand una afumata una cruda si printre ele coastele si carnatul afumat.Adaugam in tava 2 cani de apa si lasam tava la cuptor cca 2 ore la foc domol.Cand sunt gata trebuiesc sa fie rumene dar nu uscate,suculente.Se servesc cu orice fel de garnitura si acritura.Sa aveti pofta,peste vreo 2 saptamani,ca acum toata lumea geme....

TIPS-URI

1

de preferat ca toate ingredientele sa fie de la porcul pregatit acasa,afumat ca la mama acasa....eu asa le-am avut...

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]