Friptură mexicană de vită

de Satisfyyourcravings in Vita, 6 Feb 2013 | 9251 vizualizari

 

Un prânz rapid şi savuros!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăţi friptură de vită de 2 cm grosime cu puţină grăsime (ribeye) la temperatura camerei
  • 10 grame unt la temperatura camerei
  • 1 linguriţă fulgi de chili
  • 1 conservă mix mexican
  • 4 ciuperci proaspete, tăiate în 4
  • 1/2 ardei roșu, tocat
  • 1 ardei roșu iute, tocat mărunt
  • sare/ piper
  • salsa nu foarte iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură mexicană de vită:

Într-o tigaie se încălzește untul, se adaugă fulgii de chili și se infuzează 1 minut. Se adaugă bucățile de carne și se gătesc 2 minute jumătate pe fiecare parte, apoi se mai lasă câteva minute până când carnea este gătită la nivelul dorit. Se scot bucățile de carne, se condimentează și se lasă la odihnit cel puțin un timp egal cu cel de preparare termică.

Peste untul rămas în tigaie se adaugă legumele din conservă, ciupercile și ardeii. Se sotează 10 minute până când tot lichidul s-a  evaporat. 

Se servește friptura împreună cu salsa şi legumele picante. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură mexicană de vită" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

pe 17.02 la 10:24

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Papricas de vita in crusta de piure de cartofi