FRIPTURA *TIGANEASCA*

de Zamfira in Pui, 7 Apr 2012 | 6365 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

07.04.2012, 18:17

Yamiiii!!!

Bya Ralu 1

07.04.2012, 18:29

ce bine arata

iry-gabriela 1

07.04.2012, 18:33

buna fripturica

RuxyRux 1

07.04.2012, 19:30

Cred ca e grozava!

oana_pisicutza16 1

07.04.2012, 20:09

tare gustos e

MotanLaOale 1

07.04.2012, 20:57

Lau 1

07.04.2012, 22:20

gustoasa

diaconta 1

07.04.2012, 23:42

ce interesant i-ai zis ,da-mi place

Bunica 1

07.04.2012, 23:53

Hi,hi tiganeasca!

Zamfira 1

08.04.2012, 09:10

Denumirea fripturii nu-mi apartine, acum 5 ani, am servit masa la un han din Ungaria si acolo am mancat o asemenea friptura. (o friptura din 3 feluri de carne si slanina prajita deasupra, carnea cat mai picanta (vezi reteta: 3 feluri de piper, hrean, etc.)Denumirea in ungureste: Tiganypecsenye. Merita sa incercati....dar mai intai mielul...hi,hi...si apoi porc, pui...Multumesc pentru aprecieri si SARBATORI FERICITE!!!!!

jolygina 1

08.04.2012, 11:30

nu am mai auzit

Alinutza80 1

08.04.2012, 11:33

merita incercat

deyutzky 1

08.04.2012, 13:12

interesanta denumire ...foarte bine arata

mamaieelena 1

09.04.2012, 17:34

adry88 1

13.04.2012, 16:18

foarte gustos dupa cum arata

Bamse 1

16.04.2012, 15:31

Super friptura, cred ca merge bine dupa o ciorba buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla