FRIPTURA *TIGANEASCA*

de Zamfira in Pui, 7 Apr 2012 | 6361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de pui
  • piept de pui
  • muschi file porc
  • slanina
  • cartofi
  • condimente: oregano, busuioc, piper (alb, rosu, negru), rozmarin
  • usturoi
  • vin rosu
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FRIPTURA *TIGANEASCA*:

Spalam carnea si-o condimentam. (pieptul de pui trebuie sa fie batut; pulpele de pui - dezosate)

Calim putin carnea in ulei de masline, apoi il punem pe gratar. 

Curatam cartofii, ii spalam si taiem in cubulete. Ii asezam pe o tava, tapetata cu hartie cerata, adaugam sare si rozmarin. 

Cand cartofii sunt aproape gata, luam carnea de pe gratar, asezam feliile peste cartofi, adaugam usturoi pisat si un paharel de vin rosu. Il mai lasam 10 minute la cuptor.

Se poate servi cu sos de maioneza si hrean, mujdei, ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA *TIGANEASCA*" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar, cu cartofi natur si sos de mustar si miere