Mai intai de toate va anunt ca ingredientele de sus sunt pt 2 foi.
Am luat 5 oua si le-am separat,am batut albusurile spuma tare,apoi am adaugat lingura cu lingura zaharul(5linguri) batand bine pana ce a devenit o spuma lucioasa. Galbenusurile le-am frecat cu 5 linguri de ulei,apoi le-am adaugat peste albusuri,mixand bine.Cand totul s-a omogenizat bine am adaugat faina(5linguri)amestecata cu o lingurita de praf de copt si cacao(2linguri).
Am uns tava de la aragaz cu ulei apoi am tapetat-o cu faina,dupa care am pus compozitia si am dat la cuptor cam 25-30min.
Am asteptat cateva minute dupa care m-am apucat de facut cealalta foaie ,deoarece eu am mai avut o tava din aceea de cuptor.Cand a fost gata prima foaie am scos-o si am bagat-o imediat pe cealalata.
Intre timp am luat frisca si am batut-o bine:))) pana s-a intarit,apoi am dat-o la frigider.
Am preparat si siropul,l-am lasat putin ca sa se raceasca apoi am adaugat esenta
Am pus prima foaie pe o tava si am insiropat-o.
Am insiropat si cealalta foaie,apoi le-am dat la frigider,aproximativ 30 min.
O foaie am lasat-o pe o tava si am adaugat peste ea jumatate din frisca,apoi am pus si cealalta foaie (atentie sa nu se rupa)si restul de frisca.
Am ornat cu felii de caise si ....gata pofta buna!!!