Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin )

de Ina in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2011 | 21509 vizualizari

 

Daca am avut 2 kg, mi-am permis sa fac doua feluri :D

 

INGREDIENTE

  • 3 fudulii de tauras
  • 50 ml otet,
  • 150 ml apa
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ierburi italiene de la Kotanyi
  • 5 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin ):

 

Dupa ce am indepartat cu grija pielea din jurul fuduliilor, am taiat rondele , pe care le-am lasat in apa cu otet cca 20-30 minute.

Am scos rondelele din otet, le-am scurs si le-am condimentat, apoi le-am pus la prajit in putin ulei + 50 ml vin alb, pana au devenit rumene si frumoase :))) . Am adaugat felii de usturoi si am stins cu inca 50 ml. vin alb. Am mai lasat la foc mic inca 5 minte, apoi le-am scos si le-am servit calde, cu salata de primavara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (116)

Ina 1

04.06.2011, 13:28

Altfel n-am facut , nu stiu ...

carmenvlad 1

04.06.2011, 15:19

Are dreptate mamaieelena, trebuie sa facem de toate, chiar si fuduliile bietului tauras. Bune, amandoua retetele.

Panacris 1

21.04.2016, 08:22

) Ce de comentariii Ce veselie și nebunie Bune și rondelele astea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla de fudulii de curcan la tigaie