Fundite si bilute

de mihaelar63 in Farfalle, 22 Noi 2010 | 7106 vizualizari

 

Suntem mari amatori de mozzarela si de paste , asa ca am ,, executat '' mancarica aceasta .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr farfalle[ paste fainoase fundite .
  • 500 gr mozzarela
  • 1 ceapa 
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura rasa faina alba 
  • sare
  • boia
  • 1 pahar suc de rosii
  • 2 linguri smantana
  • 500 gr carne tocata [ porc + vita ]
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • boia
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa cimbru tocat
  • rosii
  • masline
  • cozi de ceapa verde
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite si bilute:

  1. Pastele se fierb dupa instructiunile de pe pachet , se scurg si se clatesc cu apa rece .
  2. Se prepara un sos astfel :o ceapa tocata se prajeste usor in ulei , se pune faina , se amesteca si se stinge cu sucul de rosii si un pahar cu apa . Se condimenteaza cu sare , boia si busuioc ,
  3. Se prepara  chiftelute din carne tocata amestecata cu patrunjel , ou , cimbru , sare , pper si ceapa tocata . Chiftelutele se fierb in sosul preparat anterior ,.La sfarsit se mai adauga la sos si smantana + codite de ceapa verde . Serviti pastele peste care ati pus sosul cu chiftelute , mozzarela .
  4. Decorati cu masline si rosii .
Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite si bilute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu unt si branzeturi la cuptor