Fursecuri cu alune si crema de ciocolata

de rodicaspring in Dulciuri, 17 Dec 2015 | 3192 vizualizari

 

Preferatele mele sint fursecurile cu migdale si alune umplute cu crema.

 

INGREDIENTE

  • 220 g unt
  • 350 g faina
  • 220 g alune macinate
  • 120 g. zahar pudra
  • 2 oua
  • Crema:
  • o ciocolata 200 g topita cu putina frisca, pe bain marie, iar cind e rece se adauga 250 g unt si rom
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu alune si crema de ciocolata:

Untul se amesteca cu oulale si zaharul, faina amestecata cu alune se adauga  si se face un aluat care se tine putin in frigider, apoi se intind foi care se decupeaza cu forme diferite.

Se coc la 150 grade pina prind culoare, apoi se dau la rece.

Crema se face din amestecul de ciocolata topita, cind e rece se amesteca cu unt si rom, apoi se umple fursecurile.

Eu am colorat  putin unt cu vanilie si am facut si o alta culoare de crema, dupa dorinta, de ciocolata alba topita in loc de ciocolata lapte topita.

Se orneaza dup preferinte.Sint foarte fragede si foarte bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu alune si crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]