Fursecuri cu branza

de lia maria in Prajituri, 1 Aug 2011 | 5186 vizualizari

 

Foarte fragede si delicioase !

 

INGREDIENTE

  • 500g branza dulce de vaci
  • 400g margarina
  • 250g zahar praf
  • 700g faina
  • 4 galbenusuri
  • 2 plicuri praf de copt
  • Putina sare

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu branza:

 Framantam un aluat bine legat din toate ingredientele de mai sus, apoi il lasam sa se odihneasca timp 1h.

Pornim cuptorul aragazului si ne pregatim formele (eu am folosit o tava, vezi foto), le ungem cu putina grasime si  umplem formele cam ¾, deoarece vor creste la copt. Le dam la cuptor pentru 25’. Procedam la fel si cu restul de  aluat.

Scoatem fursecurile pe un gratar si cand s-au racit le ornam cu glazura preferata sau le pudram cu zahar farin.

Eu am preparat o glazura din ciocolata cu lapte/unt  si deasupra am presarat fulgi de cocos, pentru un aspect mai placut.

 

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

branza dulce de vaci

2

margarina

3

faina

4

zahar

5

oua

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri vitraliu