Fursecuri cu fulgi de ovaz

de Mitinita in Dulciuri, 6 Dec 2014 | 5505 vizualizari

 

Aceste fursecuri se prepara usor si sunt foarte deliciosi. Se pastreaza bine in cutii inchise ermetic.

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 250 g zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 125 g faina + inca 2 linguri
  • 1 cana si jumatate cu fulgi de ovaz fini (cana de 200 ml)
  • 100 g stafide
  • 1 zahar vanilat
  • varf de cutit de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu fulgi de ovaz:

Preincalzim cuptorul.

Intr-un bol, amestecam untul, zaharul si oul. Adaugam faina, praful de copt, scortisoara, faina, fulgii de ovaz, stafidele, zaharul vanilat si sarea. Amestecam pana se incorporeaza toate ingredientele.

Cu o lingura luam din compozitie si punem in tava de copt. Nu conteaza ce marime le faceti, dar sa fie uniforme ca sa se coaca la fel.

Se coc 10-15 minute. Nu trebuie lasate sa se coaca prea mult, sa fie inca moi, ele se vor mai usca dupa ce se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu ciocolata alba si merisoare