Fursecuri cu gem de prune ( de post)

de alilianaa in Dulciuri, 26 Feb 2015 | 9436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 180 g margarina
  • 400 g faina
  • 2 lingurite miere
  • coaja rasa de lamaie
  • un varf de lingurita de bircarbonat de sodiu alimentar
  • un praf de sare
  • 4-5 linguri apa minerala
  • zahar vanilat pudra
  • cateva lingurite de gem de prune
  • cateva visine din dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem de prune ( de post):

Intr-un bol amestecam faina, margarina,mierea, sarea si coaja de lamaie. Se framanta bine. Adaugam apa minerala, bicarbonatul de sodiu stins cu zeama de lamaie. Va rezulta un aluat nelipicios, omogen. 

Din acest aluat portionam gramajoare in care formam mici adancituri, in care punem gem de prune si visine din dulceata si le asezam intr-o tava pe foaie de copt.

Dam la cuptor pentru cca 30 minute. Cand sunt gata, le pudram cu zahar vanilat. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem de prune ( de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri 1 - 2 - 3