Fursecuri cu gem de prune ( de post)

de alilianaa in Dulciuri, 26 Feb 2015 | 8939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 180 g margarina
  • 400 g faina
  • 2 lingurite miere
  • coaja rasa de lamaie
  • un varf de lingurita de bircarbonat de sodiu alimentar
  • un praf de sare
  • 4-5 linguri apa minerala
  • zahar vanilat pudra
  • cateva lingurite de gem de prune
  • cateva visine din dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem de prune ( de post):

Intr-un bol amestecam faina, margarina,mierea, sarea si coaja de lamaie. Se framanta bine. Adaugam apa minerala, bicarbonatul de sodiu stins cu zeama de lamaie. Va rezulta un aluat nelipicios, omogen. 

Din acest aluat portionam gramajoare in care formam mici adancituri, in care punem gem de prune si visine din dulceata si le asezam intr-o tava pe foaie de copt.

Dam la cuptor pentru cca 30 minute. Cand sunt gata, le pudram cu zahar vanilat. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem de prune ( de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem