Fursecuri cu kaki II

de Bucataras Diana in Dulciuri, 19 Dec 2016 | 2885 vizualizari

 



Bunatati pentru colindatori! Am imbunatatit reteta de fursecuri. Am pus mai multa scortisoara si esente care le-au aromat si parfumat. Combinatia kaki-seminte de dovleac imi place mult mai mult decat kaki-merisoare. Si aceasta merita incercata. Cred ca va fi pe placul colindatorilor!

 

INGREDIENTE

  • 3 kaki
  • 375 g faina
  • 10 g scortisoara
  • 300 g zahar
  • 170 g unt
  • 2 oua
  • 1 si1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 si 1/2 lingurita sare
  • 75 g seminte de dovleac
  • esenta de rom
  • cateva picaturi esenta migdale
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu kaki II:

Dizolvam bicarbonatul in pulpa de kaki. In alt bol, amestecam faina, scortisoara si sarea. Frecam untul cu zaharul, până se topeste acesta din urma, adaugam ouale si pulpa de kaki si mixam. Apoi adaugam esenta de rom si de migdale si amestecam. Incorporam faina si semintele de dovleac. Formam fursecuri cu o lingurita, le asezam,la distanta unele de celelalte intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preîncălzit la 180 C, cca. 15 minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu kaki II" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nasturasi fragezi de ciocolata