Fursecuri cu migdale

de Criss in Prajituri, 18 Dec 2011 | 6267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 125 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 100 g pudra de migdale
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 100 g fulgi de migdale
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale:

Faina se amesteca cu praful de copt, se adauga untul si se amesteca bine pana devine nisipos, se adauga zaharul pudra, pudra de migdale si oul. Se face un aluat nelipicios dar destul de moale. Se inveleste in folie si se pune in frigider pentru 2 ore.

Fulgii de migdale se rumenesc putin in tigaia de teflon. Eu n-am gasit fulgi de migdale dar am pus migdale taiate in betigase.

Dupa doua ore se scoate aluatul, se intinde si se decupeaza (eu am facut inimioare si stelute).

Se pun in tava pe hartie de copt si deasupra se pun fulgii de migdale, presand putin cu degetele sa nu cada.

Fursecurile se coc 10 minute, nu trebuie sa stea mai mult in cuptor pentru ca devin uscate si tari.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]