Fursecuri cu nuca semiluna

de epurasha2bb in Prajituri, 2 Sep 2010 | 12536 vizualizari

 

dupa reteta lui susu si cu ajutorul nepretuit al Micutei Deea :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g nuca
  • 250 g faina
  • 250 g zahar pudra
  • 250 g unt
  • 1 ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca semiluna:

Untul moale se bate spuma cu oul si apoi se incorporeaza cate putin din faina amestecata cu zaharul pudra si ultima data se adauga si nuca macinata.se da aluatul format la rece cam 30 minute, apoi intindem o foaie pe masa pudrata cu faina si decupam semilune cu o forma de minitarta ondulata(eu le-am folosit pe cele primite de la Julie care-i plac Deei mult).

Se coc pe ambele parti si se pudreaza cu zahr cand s-au racit.

Sa tot mananci, mai ales cu un pahar de laptic alaturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca semiluna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

lia maria 1

08.09.2010, 10:46

LA MULTI ANI ! de ziua numelui

Julie 1

09.09.2010, 10:21

La multi ani!!

epurasha2bb 1

11.09.2010, 15:02

multumesc lia si julie! scuze de intarziere, stiti problemele mele cu computerul si cu netul si in plus am si racit toate 3.acum suntem mai bine un pic si am reusit dupa lupte seculare sa ma conectez.rds -ul asta e jalnic!!!! regret contractul cu ei! VA PUP

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Secui