Fursecuri cu portocale si mac

de katty in Dulciuri, 17 Dec 2015 | 5113 vizualizari

 

Oare mosului ii place macul?? Aroma de portocala sigur ii va placea.

 

INGREDIENTE

  • 150 g zahar
  • 100 g unt moale
  • 1 ou
  • coaja rasa de la o portocala
  • 300 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura mac
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu portocale si mac:

Intr-un castron mixam untul cu zaharul  pana zaharul se topeste. Adaugam oul, coaja de portocale si  mixam. Amestecam faina cu praful de copt si turnam peste crema de unt. Amestecam pana obtinem o compozitie nelipicioasa. Lasam compozitia 30 de minute, apoi  cu mana formam bile cat mai egale pe care le punem in tava pe hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu pana se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocale si mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

17.12.2015, 12:47

ce bune sunt si ce aroma!

Micutza Luana 1

17.12.2015, 12:50

ce aroma

Rocsi 1

17.12.2015, 20:47

Daca nu ii plac Mosului, le iau eu pe toate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]